Slide
Miksi coaching?

Haluan auttaa sinua oppimaan enemmän itsestäsi, samaan selkeyttä, löytämään ratkaisuja ja kasvamaan ihmisenä. Saat lisää motivaatiota, iloa ja energiaa.

Coaching on menetelmä, joka auttaa sinua kehittymään, lisäämään itsetuntemustasi ja saavuttamaan tavoitteesi. Valmentajana olen innostunut, altis ja empaattinen.

Varför Anna?

Jag brinner för att hjälpa lära dig mera om dig själv, få klarhet, hitta själv lösningar, växa som person vilket ger dig motivation, glädje och energi.

För mig är coaching en metod som hjälper dig att utvecklas, få självkännedom och nå dina mål. Som coach är jag engagerad, lyhörd och empatisk.

Anna Nordström
PCC logo

Sain selvää mitä haluan tehdä tulevaisuudessa ja mitä haluan opiskella. Oli myös kivaa puhua jollekin muulle kuin opettajille/ystäville

– Yksityishenkilö

Toimi erittäin hyvin ja hyvä kun jaksoit haastaa kysymällä lisää, että vastaukseksi ei riitä ”emmä tiedä”.

– Yksityishenkilö

Tre personer som sitter på en trappa och diskuterar

Coachingtoiminta kouluissa

Lapsien ja nuorten valmistautuessa aikuisuuteen he tarvitsevat muutakin kuin koulu- ja asiatietoutta.

Människor som träffas

Coachingtoiminta yksityishenkilöille

Coaching sopii ihmisille, jotka haluavat muuttua ja kehittyä tai tehdä uusia asioita ja saavuttaa uusia tavoitteita elämässään.

Personer som ger knytväven

Coachningtoiminta yrityksille

”Clients do not come first. Employees come first. If you take care of your employees, they will take care of the clients”
-Richard Branson

Coachintoiminta prosessina

Toiminta painottaa sisäisen potentiaalisi vapauttamista joka on tapa tuoda esiin parhaat puolesi. Coaching-prosessi auttaa sinua tuntemaan itsesi ja luomaan itseluottamusta ja motivaatiota. Keskustelujen kautta etsitään arvoja, resursseja, taitoja ja vahvuuksia, joiden avulla saavutat selkeyden tavoitteillesi ja löydät haluamasi elämässäsi. Motivaatio saavutetaan tavoitteiden löytämisen kautta. Tavoitteet ovat myös helpommin saavutettavissa motivaation löytyessä!

”IHMINEN, TUNNE ITSESI! SE ON KAIKEN ELÄMÄNVIISAUDEN ALKU. JOS TUNNET ITSESI VOIT MYÖS ELÄÄ OIKEIN. TIETOA EI VOI PAKOTTAA KELLEKÄÄN – VAAN TIETO JA MOTIVAATIO ON TULTAVA IHMISELTÄ ITSELTÄÄN.”

– SOKRATES