Koulutus: Coach ammatillinen ICF (International Coach Federation) periaatteena sosiodynaaminen suuntaus, TotalSDI Facilitator, kasvatustieteiden approbatur, a.a.(Bus), lastenhoitaja, ylioppilas.

Yritykseni on nimeltään ”A N Coaching” ja toimin tällä hetkellä muun muassa Gymnasiet Grankulla samskolanin ja Mattliden gymnasiumin nimettynä koulucoaching ammattilaisena. Suoritan coaching-toimeksiantoja sekä yksilö- että yritystasolla. Myös Mentorcaching-toiminta kuuluu toimintani piiriin. Olen tätä ennen toiminut useita vuosia liike-elämän palveluksessa sekä Helsingissä että kansainvälisissä yrityksissä ulkomailla myynti-, budjetti-, asiakas-, koulutus-, valmennus- ja tiimivastuutehtävissä.

Valmistuin coach-ammattilaiseksi vuonna 2014. Minulle ammattitaito ja etiikka ovat erittäin tärkeitä periaatteita. Siksi opiskelin kansainvälisen Coachingfederaation (ICF) akreditoimassa koulutusyrityksessä. ICF on coach-ammattilaisten toimialajärjestö, joka maailman laajuisesti vastaa ydinosaamisen ja eettisten periaatteiden laadun toteutumisesta.

Anna Nordström